szerda, január 25, 2006

És amint befagyott a Duna, királyt választunk!


"And now for something completely different..." A jó múltkorában írtam, hogy megdicsértünk egy tescós pénztáros hölgyet írásban is (a Vásárlók könyvében - meg itt a blogon is, ugye...). Na, akkor 2-3 hétre rá érkezett is egy válaszlevél, amit akkor be akartam scannelni, csak éppen fennforgás volt, a scanner szakszervezetbe tömörült a nyomtatóval, és felváltva szívattak... végül persze meg elfelejtődött, má nem is nagyon t'om, hová tettem a levelet magát.

A lényeg: a hölgyet állítólag dicséretben részesítették, és a szokásos sablon... Megjelent előttem egy kis csillagocska a pénztárosnő karakterlapján, az ikonja felett. Vajon ha még négyszer megdicsérjük (akár álnéven írva) , szintet lép majd? Akár főközép-pénztárossá is kinevezik?
Esetleg mint a tamagochival is, ezzel a virtuális tesco-hőssel is rendszeresen kell törődni, mert különben összeomlik a karrierje?

És ha egyszer csak középvezetőt "csinálok belőle", akkor valami Hall of Fame táblán azért mutogathatom majd az unokáimnak, hogy lám, a papának milyen tápos tesco-karaktere volt régen...?

Asszem a jövő héten indítok egy auchan-hőst is (mondjuk egy hentest), és majd megnézzük, melyik fejlődik jobban.

Nincsenek megjegyzések: