csütörtök, január 26, 2006

Még mindig nem fagyott be.
Igazán összekaphatná magát a hideg. Összefüggő jégpáncélt akarok látni végre!
Szombaton pedig fényképezni szeretnék.

Tegnap este már arra is futotta az erőmből, hogy firkálgassak egy picit a gépen. Nem voltam túl hatékony mondjuk. Kábé annyi volt, mint az előadás alatt össze-vissza vonalakat húzogatni a jegyzet mellé. Azt is csak azért csinálja az ember, mert valami jár a fejében, de még saját maga sem tudja, hogy mi. Hát most is valamik járnak a fejemben, csak még nem tudom, hogy mik.
És már tele vagyok befejezetlen rajzokkal is.

Ezt még délelőtt írtam.
Azóta csörög a telefon és éppen átépítik az irodát és hideg is van.

És meséltem már, hogy tele van a tököm a menedzserekkel?
Azzal a fajtával, amelyik csak arra képes, hogy elküldjön faxon egy tárgyalásról egy emlékeztetőt, aztán felhívjon, hogy faxoljak neki egy jóvágyást a fenti emlékeztetőre. Én pedig minden időmet arra szentelem ennél a cégnél ugye, hogy fejléces faxokat gyártok minden baromnak, akivel tárgyalok, ugye?!
Ráírtuk a faxra, hogy "Láttam" és visszaküldtük.

Ez az állatfaj ül az íróasztala mögött naphosszat és azon töri a fejét, hogy hol kössön bele a tervezőbe, akinek az épületét kivitelezni hivatott, és egy pénzes muksó azért ad neki pénzt, hogy ne neki kelljen az épülő objektum műszaki dolgaival foglalkoznia, hanem helyette dolgozhasson. Mondjuk valami olyasmit, amiért pénzt kap. Erre micsinál a menedzser? Üldögél, bogarászik, egyszercsak valami problémába ütközik, ekkor felcsillanó szemmel felhívja a pénzembert, és jól bemártja az építészt, elmondja ilyen-olyan trehány, lusta alaknak, mire a pénzember tajtékozva telefonál az építésznek... az építész megszeppen, leül és megkeresi az állítólagos hibát, amiről azóta kapott két emilt és egy faxot is, majd elküld egy faxot a menedzsernek, hogy a probléma megoldása a 42. oldalon található az októberben leadott műszaki dokumentációban. És küld egy emlékeztetőt a pénzembernek is, hogy ezt a faxot küldte a menedzsernek... és így tovább.

És igyekszem nem idegeskedni így a mai harmadik kávé, és negyedik menedzser után.

De bazmeg mostmár épüljön fel ez a nyomorult ház, és legyünk túl az egészen és baszogasson másokat ez az antikonstruktív, alattomos, szarrágó, tohonya pöcsfejű bagázs!
És fagyjon be a Duna!

Hol a kávém?!

Nincsenek megjegyzések: