szerda, december 21, 2011

Nálunk ma két új dolog váltott le két régit.

Egy középfülgyulladás a sima "náthácskát" a nagyfiúban,
és egy Electrolux mosógép a roncs Whirlpoolt a fürdőszobában.

A Cataflam meg nagyon durva szer. Olyan szintű fájdalmai voltak Kishercegnek (már a második éjszaka nem alszunk hajnalig 1/4 óránál többet sírva ébredés nélkül, le is kellett mondanom egy vizsgámat emiatt), amin a Panadol semmit (0, zéró, nyista), a Nurofen meg csak egy kicsit segít.

Na ilyen állapotból mosolygós gyereket csinál (amíg hat) a Cataflam csepp. A múltkori középfülgyuszinál írta fel a doktornő, mikor mondtuk, hogy mi egyszerre adjuk már be a Panadolt és a Nurofent, hogy hasson. (ezt amúgy váltogatni szoktuk, mert más a hatóanyag, és a "napi limit" a kettőből így le tudja fedni a 24 órát)

Ma amúgy aranyos dokinőt fogtunk ki a fülorrgégén. (És neki érteni is lehetett a mondatait, nem úgy, mint az orosz akcentusú nőét legutóbb, namost ilyen akcentusról kinek nem egy volt KGB-s bérgyilkosnő jutna az eszébe, aki csak az álca kedvéért járt orvosi egyetemre, hm??)
Mondjuk ez a mostani fiatal csaj ránézésre akkor szerezhette a diplomáját, mikor Kisherceg született, de tök kedves volt velünk, K.herceg meg bátor hős (mer' épp hatott a Cataflam).

Csak tudnám, mit imád ennyire a liftezésben (mármint nem a dokinő, hanem K.herceg, ugyanis általában amíg sorra kerülünk, ezt kell csinálnunk a kerületi esztékában, ha le akarom foglalni valamivel.

1 megjegyzés:

Mandula írta...

Javulást mindenkinek, és hepijesszuskát!

:*

E/M