csütörtök, szeptember 22, 2005

Mostanában olyan agresszívnek érzem magam.
Lehet, hogy tényleg agresszívebb is lettem. Mindenesetre jobban tudnak idegesíteni más emberek megnyilvánulásai, mint egyébkor.
Hajlamosabb vagyok magamra venni bizonyos dolgokat... például azt a bunkoid pofátlan villamosozó faszfejet, aki elterpeszkedik a duplaülésben, mintha az legalábbis tévénéző fotel lenne és onnan stíröli a világot, szóval azt a kis köcsög parasztot szeretném sajátkezűleg felvilágosítani arról, hogy mekkora tuskóságot művel éppen és hogy ő engem mennyire irritál.

Szeretném szintén önkezemmel felpofozni azt, aki nagyhangon érvel az autósok ellen, aztán pedig fütyülvén a világra áthajt a szaros, csengő nélküli, haláltrendi tescós versenybringájával a zebrán és feldönt vele boldog-boldogtalant.

Szeretném a paraszt kutyatartó orrát beledörgölni szeretett(?) jószága kreálmányba, amikor otthagyja a Belváros sétálóutcaként is használható kis szakaszán... ahelyett, hogy összeszedné szépen, ahogy illik.

Szeretném több helyen is eltörni a rózsadombi milliomos apuka elkényeztetett gumigót kölkének a kezét, aki nem átallja rápingálni a frissen lemázolt garázsajtóra, hogy "Frissen festetted?!".

Szeretném festékszóróval kidekorálni annak az izésficamos, magát cseppnyi szerénység nélkül Speciális Dekorációs Osztagosként emlegető nyikhaj kisköcsög hálószobáját, aki azt tartja, hogy a Lánchíd ódon kövei jobban néznek ki az ő keze nyomával, mint csakúgy pucéran, ahogy valaki régen sok melóval azt odatette. Nézze ő sok-sok évig, amit én teszek oda neki az ágya fölé pont. És letöröm a kezét, ha megpróbálja leszedni.

Szeretném lenyeletni a mocskos tolvajjal a pénzét, aki nem átallja a mások nehezen megkeresett forintjain vett mobilt, laptopot, vajas zsömlét eltulajdonítani és fillérekért továbbadni.
És a megéletési tolvajlásról papolóknak meg szeretném elvenni egyhavi fizetését. Csakúgy. Megélhetési alapon.

Ma nem vagyok toleráns.

És ha még egyszer beszól nekem egy lankadt farkú, impotens, feleségéből kiábrándult, szakadt paraszt az utcán, hogy tetszem neki és mit szeretne csinálni, akkor helyből tökön fogom rúgni! Előzetes figyelmeztetés nélkül. Utána pedig megrugdosom a földön fetrengő korpuszát.

Nah, csak ennyi.

Nincsenek megjegyzések: