hétfő, április 04, 2005

Újabb fertőzött került be a listába. Oda, balra. Üdvözüljük szeretettel Ördögtestvér Ördögnejét! *vastaps*
Némi frissítések esedékesek a blgon, mert úgy döntöttem, hogy megsegítem bajba jutott sorstársaimat és az eddig lekörmölt recepteket, termékteszteket, és hasonlókat külön kilinkelem. Majd.
Majd egyszer blogdizányt is frissítek. Még majdabb...

A hatalmas, óriási, gigamega méretű - 256 MB-os - MMC kártya kitűnően funkcionál a divattelefonban, eddig nem fagyott, mindössze csak egyszer megakadt. Úgyhogy mostmár tudok zenét hallgatni bárhol, feltéve, ha a fülhallgatóm nálam van.
Tulajdonképpen így belegondolva, marhajó ez a multifunkciósság, mert nem kell nyolcmillió dolgot magammal cipelni. Így is már soktéglányi súlyú a nőies retikülöm. Mind a három.
Szóval jó nekem a multifunkció és a modernizáció, mert most már nem kell menedzserkalkulátor, mert van a telefonban naptár és jegyzet funkció (igaz, sokkal rosszabb), nem kell óra, mert van időkijelzés a telefonon (igaz, a dátumot csak nehezen tudom megnézni, de az órámon sem lenne dátum), nem kell mp3-lejátszó (ami volt, már tönkrement), mert van a telefonban (igaz, borzalmas a fájlstruktúrakezelése és nehézkes a másolgatás és nem lehet cserélni, mint a CD-ket), nem kell rádió, mert az is van a telefonban (igaz, nem hallgatom, és amúgy is picit nehézkes a kezelése és úgyis csak a trendadókat fogja. Bár nekem az is bőven sok.), nem kell fényképezőgép sem, mert van a telefonban (igaz, űbergagyi, de hirtelen megörökítendő feladatokra jó... viszont így folyton szidom magam, hogy igazán hozhattam volna a fotógépemet), nem kell ébresztőóra sem idehaza, mert van a telefonban (és legalább nem vágom a falhoz. Bár a rendes órát sem szoktam. Tárgyfétisiszta lévén.), nem kell nintendo, mert... amúgy sem kellett volna, aztán meg nem kell telefonfüzetecske a határidőnaplócskámban, mert mindkettő van (bár kézzel sokkal könnyebb írni, mint 12 db gombbal pötyörészni)...
...és hogy úgy egészen őszinte legyek, néha telefon sem kéne. Mert utálom, amikor a szabadidőmben munkával zaklatnak.
Mindent egybevetve, jó dolog, amikor valami sokmindenhez ért és mindet kicsit szarul csinálja.

Nincsenek megjegyzések: