szombat, május 01, 2004

Elgondolkodom néha, hogy egyes újságírók vajon belegondolnak-e bizonyos dolgokba, miközben szenzációhajhásznak. Most például a ketamin kapcsán. Az egyik (nem fogom megmondani, melyik) csodálatos lapban külön cikk szól az új(?) drog hatásairól. Többek között cca. ötször kiemelve, főcímbe foglalva, dőltbetűvel szedve, hogy halálélményt okoz. Vajon egy autentikus gumigót, aki amúgy divat-depresszióval is küzd, és néha füvezik, mennyi idő alatt jut el addig a következtetésig, hogy neki ilyen kell? Még akkor is, ha esetleg eddig a büdös életben nem is hallott a szerről. Szóval gratulálok! Külön a lap szerkesztőinek is.
Ha már tudatbefolyásolás. Javaslom mindenkinek a vörösbor-pezsgő elegyet. Külön-külön nem rajongom értük, de együtt nagyon hatásos. Három pohár után az egész világot lehet szeretni. Najó, pár kivétellel talán. Egyébként pedig állítólag a '20-as években a...khm... éjszakai pillangók kedvenc itala volt. Hmmmm.
Tegnap végleg leköszönt a cégtől a legkedvesebb főnököm. Valószínűleg berúghatott erősen, mert este 1/2 10-kor küldött egy SMS-t a Himnusz egy részletével. Azt már nem tudom, hogy a csatlakozás (nem linkelek, mert minden tele van vele) örömére, vagy az új melóhely örömére tette-e, de aranyos ötlet volt tőle.
Ha már csatlakozás. Furcsamód olyan ez most nekem, mint amikor túlestem a tizennyolcadik születésnapomom. Szép-szép, tök jó, de alapvetőleg én még mindig ugyanaz vagyok, aki voltam és a fűszálak az udvaron is ugyanúgy helyezkednek el, mint eddig. De azért örülök. vagy valami hasonló. Csak ez a hülye nátha múlna már el!
Boldog Munkaünnepet mindenkinek ezen a szép, borús, gyerekcsinálós idővel megáldott szombat délutánon!

Nincsenek megjegyzések: