szombat, március 13, 2004

Kicsit elbizonytalanodtam a steampunk és a gótika összekapcsolásán, vajon tényleg annyira jó ötlet ez, mint először gondoltam? Párduchölgynek már az előző képnél sem jött be az 'anyagválasztás'. Építész a lelkem, nah! Persze, hogy feltűnt neki a góti csúcsív acélba öntve... Ördögpajtás állítása szerint viszont érdemes vele foglalkozni, sőt ezt a nézetét Egyiptomi Istenség is osztja. Aranyos tőlük, ahogy bíztatnak, de nem vagyok meggyőzve. Persze majd más mániám is lesz és akkor majd másmilyen épületeket fogok beleépíteni a világdizányba... de egyelőre ilyen marad. Egyre többet skiccelgetek... oké, másolgatok is. Még 2-3 hónapot adok a gótikus korszakomnak... Ahh, nagy szavak!

Lassan kezdem elsajátítani az arányrendszert, amiről ráadásul épp most beszélt az előadónk. Itt köszönöm meg neki, mert sokat segített. Például rögtön az aranymetszés elemzésekor sokminden megvilágosodott előttem.
Azt hiszem, ki fogom dolgozni a nagy mániát, a Pályaudvart. Hiszen ezzel indult az egész. Álljon itt egy skicc a beépített pompomlányok (és -fiúk) bíztatására. Lesz ez még jobb is... remélem.

Nincsenek megjegyzések: